1 Юни 2012
985914
Бързи соленки с шунка
Соленки със сирене
Соленки от бутер тесто
Бързи соленки
Лесни соленки
Соленки с орехи и кашкавал
Соленки с орехи
Соленки с гъби
Соленки с кренвирши и сирене
Соленки с гъби
2 яйца
50 г настърган кашкавал
3 виенски кифли
100 г гъби
75 г масло
Почистените и нарязани на дребно гъби се задушават в половината от маслото. Кашкавалът се разбърква с яйцата и към тях се добавят задушените гъби.
Кифлите се нарязват напречно приблизително на 15 кръгчета и се подреждат В тавичка. Върху всяко кръгче се разпределя останалото масло, а Върху него сместа с гъбите.
Пекат се при умерена температура до зачервяване. Соленките се сервират както топли, така и студени
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари