Лесни рецепти за соленки

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Соленки с кренвирши и сирене
985880

Соленки с кренвирши и сирене

1 пакетче тънки кори
2 яйца
12 кренвирша
75 г масло
75 г сирене

Сиренето се натрошава и се разбърква с едното яйце и с белтъка от Второто. Кренвиршите се почистват от обвивката. Маслото се разтопява.
Всяка кора се намазва леко с маслото и се напръсква с малко яйчена смес. В двете по-къси страни се поставя по един кренвирш. Те се загръщат с двете дълги страни на кората. Отново се намазва с масло и кората се набива от двата по-къси края към средата. Там, където те се съберат, се поставя отново от яйчената смес. Така обвитите кренвирши се подреждат в тавичка, намаслена предварително, и се намазват с останалия жълтък, Пекат се при умерена температура.
След като изстинат соленките, преди да се поднесат, всяко парче се нарязва на осем части.             

1 2 3 4 5 6 7 8
9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft