14 Октомври 2012
168012
Солен кекс с кашкавал и шунка
Солен кекс с дробчета
Солен кекс с пушени гърди и маслини
Кекс със сьомга
Солен кекс с колбас
Солен кекс със сирене и лапад
Солен кекс с катми
Солен кекс с бекон
Солен кекс със сирене и лапад
200 г сирене
1 ч. ч. кисело мляко
1 ч. л. сода бикарбонат
2 яйца
3/4 ч. ч. олио
2 ч. ч. брашно
сол
1 ч. ч. попарен и нарязан на ситно лапад
магданоз и копър
джоджен
Приготвяне:
• Сиренето се натрошава и се смесва с киселото мляко, в което е разбъркана предварително содата.
• Прибавят се яйцата, олиото и брашното.
• Сместа се бърка с дървена лъжица, докато се получи гладко тесто.
• След това се прибавят лападът и подправките.
• Изсипва се в тава, намазана с олио.
• Соленият кекс се пече 40 минути в предварително загрята фурна (180 -200 С)
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари