19 Януари 2013
161146
Солен кекс с малко продукти
Италиански солен кекс
Солен кекс със сирене
Обикновен солен кекс
Лесен солен кекс
Солен кекс с колбаси, кашкавал и сирене
Солен кекс с бекон и салам
Солен кекс рецепта
Солен кекс с бекон и салам
яйца - 4 броя
кисело мляко - 1 ч.ч.
олио - 9 с.л.
брашно - 2 - 3 ч.ч.
бакпулвер - 1
сода - 1/2 к.л.
колбас - 1 ч.ч. смес от ситно нарязан бекон и сушена наденица
кашкавал - 1 ч.ч. едро настърган
подправки - по желание и по избор
Разбийте яйцата с киселото мляко, в което сте разтворили содата. Добавете при непрекъснанто разбиване олиото и постепенно брашното с бакпулвера. накрая разбъркайте с колбасите и кашкавала с лъжица.
Сипете сместа в намазнена кексова форма. Сложете соления кекс да се пече в предварително загряна на 180 градуса фурна за около 40-45 минути или до готовност.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари