19 Януари 2013
161245
Солен кекс с малко продукти
Италиански солен кекс
Солен кекс със сирене
Обикновен солен кекс
Лесен солен кекс
Солен кекс с колбаси, кашкавал и сирене
Солен кекс с бекон и салам
Солен кекс рецепта
Солен кекс с колбаси, кашкавал и сирене
яйца - 3 бр.
прясно мляко - 1 ч.ч (може и с кис. мляко)
брашно - 2 ч.ч
шунка - 100 гр.
салам - 100 гр. шпек
кашкавал - 70 гр.
сирене - 100 гр.
маслини - 50 гр.
домати - 1 бр.
черен пипер
чубрица
сол
Разбъркваме яйцата в блендера или миксер и прибавяме последователно млякото с бакплувера и след това брашното. Трябва да се получи консистенция като за кекс.
Прибавяме шунката, колбасите, кашкавала, сиренето, маслините и домата нарязани на ситно и бъркаме заедно с подправките.
Слагаме в загрята фурна на 180 гр. и печем около 40 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари