Рецепти за солен кекс

вход през zajenata.bg
168012

Солен кекс с катми

6 готови големи катми
1/2 бурканче майонеза
или 1 опаковка заквасена сметана
1 бурканче лютеница
2 щафети шунков салам
5 кренвирша
50-100 г кашкавал

200 г маслини за украса
Приготвяне:

• Всяка от готовите катми първо се намазва с тънък слой сметаната (или майонеза), после с лютеницата и последователно се нареждат нарязаните на кръгчета колбаси.
• После върху всяка така приготвена катма се настъргва и кашкавал, слагат се и маслинки, като най-много се оставя за най-горната катма.
• Кексът се поставя се кратко време в умерена фурна (180 С) да се запече 

1 2 3 4 5 6
7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft