14 Октомври 2012
168012
Солен кекс с кашкавал и шунка
Солен кекс с дробчета
Солен кекс с пушени гърди и маслини
Кекс със сьомга
Солен кекс с колбас
Солен кекс със сирене и лапад
Солен кекс с катми
Солен кекс с бекон
Солен кекс с катми
6 готови големи катми
1/2 бурканче майонеза
или 1 опаковка заквасена сметана
1 бурканче лютеница
2 щафети шунков салам
5 кренвирша
50-100 г кашкавал
200 г маслини за украса
Приготвяне:
• Всяка от готовите катми първо се намазва с тънък слой сметаната (или майонеза), после с лютеницата и последователно се нареждат нарязаните на кръгчета колбаси.
• После върху всяка така приготвена катма се настъргва и кашкавал, слагат се и маслинки, като най-много се оставя за най-горната катма.
• Кексът се поставя се кратко време в умерена фурна (180 С) да се запече
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари