Какво да сготвим набързо с чушки

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Сос от чушки с патладжани
186237

Сос от чушки с патладжани

1 патладжан
1 печена червена чушка
1 с л балсамов оцет
1 с л винен оцет
2 с л стафиди
1 скилидка чесън
2 с л кедрови ядки
сол
смлян черен пипер
магданоз

• Патладжанът се нарязва на филийки с дебелина 1-1,5 см.
• Намасляват се със зехтин и се изпичат на скара за 5-10 минути от всяка страна.
• Стафидите се смесват с двата оцета, ситно нарязания чесън.
• Посолява се и се подправя със смлян черен пипер.
• Чушката се нарязва на дребно и се смесва със стафидите.
• Прибавят се изпечени на сух тиган кедрови ядки.
• Патладжанът се залива с този сос и се поръсва с малко нарязан магданоз. 

1
2
3 4 5 6 7 8 9
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft