Какво да сготвим набързо с чушки

вход през zajenata.bg
186209

Чушки с наденица

2 глави червен лук
2 червени чушки
2 с. л. зехтин или олио
2 с. л. балсамов оцет
8 сурови наденици
250 г коктейлни домати
1 с. л. течен мед

• Фурната се загрява на 200 С.
• Лукът и чушките се почистват и измиват.
• Лукът се нарязва на резени, а чушките на четвъртинки.
• Нареждат се в огнеупорна тава.
• Поливат се с мазнината и оцета.
• Зеленчуците се пекат 10 минути.
• В тавата се добавят наденицата и доматите.
• Всичко се полива с мед.
• Ястието се пече 25 минути, като по средата на печенето наденицата се обръща.
• Печената наденица с лук и чушки се поднася с картофено пюре с горчица и хрупкав хляб.

1 2 3 4 5 6 7
8
9
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft