28 Август 2012
186209
Чушки с гъби
Сос от чушки с патладжани
Печени чушки рулца
Зелени чушки със сирене
Печени чушки с макарони
Червени чушки с нахут
Гювеч от чушки и домати
Чушки с наденица
Чушки с мед
Чушки с наденица
2 глави червен лук
2 червени чушки
2 с. л. зехтин или олио
2 с. л. балсамов оцет
8 сурови наденици
250 г коктейлни домати
1 с. л. течен мед
• Фурната се загрява на 200 С.
• Лукът и чушките се почистват и измиват.
• Лукът се нарязва на резени, а чушките на четвъртинки.
• Нареждат се в огнеупорна тава.
• Поливат се с мазнината и оцета.
• Зеленчуците се пекат 10 минути.
• В тавата се добавят наденицата и доматите.
• Всичко се полива с мед.
• Ястието се пече 25 минути, като по средата на печенето наденицата се обръща.
• Печената наденица с лук и чушки се поднася с картофено пюре с горчица и хрупкав хляб.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари