28 Август 2012
186226
Чушки с гъби
Сос от чушки с патладжани
Печени чушки рулца
Зелени чушки със сирене
Печени чушки с макарони
Червени чушки с нахут
Гювеч от чушки и домати
Чушки с наденица
Чушки с мед
Сос от чушки с патладжани
1 патладжан
1 печена червена чушка
1 с л балсамов оцет
1 с л винен оцет
2 с л стафиди
1 скилидка чесън
2 с л кедрови ядки
сол
смлян черен пипер
магданоз
• Патладжанът се нарязва на филийки с дебелина 1-1,5 см.
• Намасляват се със зехтин и се изпичат на скара за 5-10 минути от всяка страна.
• Стафидите се смесват с двата оцета, ситно нарязания чесън.
• Посолява се и се подправя със смлян черен пипер.
• Чушката се нарязва на дребно и се смесва със стафидите.
• Прибавят се изпечени на сух тиган кедрови ядки.
• Патладжанът се залива с този сос и се поръсва с малко нарязан магданоз.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари