27 Септември 2013
373499
Как да консервираме патладжани в доматен сок
Как да консервираме патладжани в олио
Как да мариноваме патладжани
Имамбаялдъ за зимата в буркани
Как да си приготвим лютеница с патладжани
Парен патладжан с чушки
Стерилизирани патладжани за зимата
Стерилизирани патладжани за зимата
Птладжаните се режат на филии с дебелина 1 см, посоляват се и се оставят, за да излезе горчивината. Подсушават се с хартия и се пържат в сгорещена мазнина. Изпържените патладжани се вадят с решетъчна лъжица и се потапят в оцет.
Оставете после да се отцедят и напълнете бурканите, като помежду им слагате стръкове магданоз, зърна черен пипер, нарязани скилидки чесън.
Напълнете бурканите почти догоре, като оставите един пръст. Запълнете с олио от запържените патладжани. Бурканите се затварят и се стерилизират 90 минути.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари