27 Януари 2012
664702
Пълнени яйца с риба тон
Супа от гъби с целина
Домашни бисквити
Охлювчета от бутер тесто с шунка
Червен чеснов пастет
Пълнени тиквички с тиквички с ориз и кайма
Зеленчуково смути с домати и краставица
Шишче от скариди с мед и лимон
Салата с марули рукола и чери домати
Домашни бонбони с течен шоколад
Супа от гъби с целина
Гъбите и целината се почистват и се нарязват на ситно. Изпържват се в горещото масло и се заливат с 1,5 л вряща вода. Наръсва се със сол и черен пипер и се вари 45 мин. Супата се застройва с размачканите твърдо сварени жълтъци. Сервира се със сметаната.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари