Подквасване и рецепти с кисело мляко за тонус

вход през zajenata.bg
121434

Сусамов йогурт

Продукти:

2 л. прясно мляко
200 г кисело мляко
1 с.л. течен подсладител
2 с.л. сусамов тахан
2 с.л. сусам
6 листенца мента
Прясното мляко се изсипва в дълбока купа, към него се прибавят киселото мляко , течният подсладител и есенцията ром. Разбива се и се поставя в подходящи съдове. Захлупва се и се оставя на топло място за около 8 часа, докато се закваси. След няколко часа, когато консистенцията му наподобява крем, се добавя канелата и се разбърква. Оставя се да се сгъсти. След като млякото e заквасено, се поставя в хладилник. Добре охладеният десерт се разпределя в купички и по желание се декорира с шоколадови парченца и връхчета свежа мента.
 

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft