Подквасване и рецепти с кисело мляко за тонус

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Хапки с цедено кисело мляко и козе сирене
121400

Хапки с цедено кисело мляко и козе сирене

Продукти:

1 л. прясно мляко
80 г кисело мляко
200 г козе сирене
3 с.л. маскарпоне
80 г бадеми

Прясното мляко се изсипва в дълбока купа и към него се прибавя киселото мляко. Разбива се и се поставя в подходящи съдове. Захлупва се и се оставя на топло място за около 8 часа, докато се закваси. След като млякото e заквасено, се оставя да се цеди за около два часа. Важно е да е добре отцедено и гъсто. След това се смесва с натрошеното козе сирене и маскарпонето. Сместа се разбива много добре. От нея се оформят малки топчета, които се овалват в смлените бадеми. Хапките се подреждат в чиния и се поднасят.
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft