Какво да сготвим набързо за вечеря

вход през zajenata.bg
371490

Тайландска супа

250 г пилешко месо
1 л. пилешки бульон
75 г кокосова сметана
1 зелен лук
2 скилидки чесън
1 с.л. ребен сос
2 с.л. червен пипер
лют червен пипер
Време за приготвяне:
30 минути

Пилешкото месо (250 г) се запържва с чесъна (2 скилидки) докато получи златиста коричка.
Пилешкият бульон (1 л.) се загрява и се смесва със кокосовата сметана (75 г). Добавя се към пилето и се оставя да къкри половин час. Добавя се ребения сос (1 с.л.), червен пипер (2 с.л.) и по желание лют пипер. Добавя се нарязаният наситно зелен лук (1 бр) и се овкусява със сол и пипер.

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft