23 Февруари 2012
371490
Задушен грах с картофи
Тайландска супа
Бяла риба със зеленчуци
Паниран праз с кайма
Кренвиршки
Чорба от печурки
Крем супа от грах
Пиле с босилек
Картофена салата с кисели краставички
Винени филенца
Тайландска супа
250 г пилешко месо
1 л. пилешки бульон
75 г кокосова сметана
1 зелен лук
2 скилидки чесън
1 с.л. ребен сос
2 с.л. червен пипер
лют червен пипер
Време за приготвяне:
30 минути
Пилешкото месо (250 г) се запържва с чесъна (2 скилидки) докато получи златиста коричка.
Пилешкият бульон (1 л.) се загрява и се смесва със кокосовата сметана (75 г). Добавя се към пилето и се оставя да къкри половин час. Добавя се ребения сос (1 с.л.), червен пипер (2 с.л.) и по желание лют пипер. Добавя се нарязаният наситно зелен лук (1 бр) и се овкусява със сол и пипер.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари