23 Февруари 2012
371471
Задушен грах с картофи
Тайландска супа
Бяла риба със зеленчуци
Паниран праз с кайма
Кренвиршки
Чорба от печурки
Крем супа от грах
Пиле с босилек
Картофена салата с кисели краставички
Винени филенца
Крем супа от грах
1 с.л. олио
1/2 глава лук
400 мл. пилешки бульон
300 г замразен грах
4 с.л. заквасена сметана
1 босилек
черен пипер
сол
Време за приготвяне:
30 минути
Ситно нарязаният лук (1/2 глава) се запържва и когато омекне, се добавя бульонът (400 мл.). Щом бульонът заври, се прибавя замразеният грах (300 г). Овкусява се с подправките и заквасената сметана (4 с.л.) и се готви няколко минути. Супата се пасира в блендер и се поднася топла. Декорира се с крутони и грахови зрънца.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари