23 Февруари 2012
371471
Задушен грах с картофи
Тайландска супа
Бяла риба със зеленчуци
Паниран праз с кайма
Кренвиршки
Чорба от печурки
Крем супа от грах
Пиле с босилек
Картофена салата с кисели краставички
Винени филенца
Кренвиршки
1/2 кг бутер тесто
4 кренвирша
кимион
1 яйце
Време за приготвяне:
30 минути
Бутер тестото (1/2 кг) се нарязва на правоъгълници (12х12 см), а кренвиршите (4 бр) на половинки. Всеки правоъгълник се поръсва с малко кимион. Поставят се две половинки от кренвирш една до друга и се „пакетират”. „Пакетчетата” се намазват с разбитото яйце и се нареждат в суха тава с незалепващо покритие. Пекат се в предварително загрята фурна, докато получат златиста коричка.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари