Вкусни рецепти за лазаня

вход през zajenata.bg
507014

Тесто за лазаня

5 бр. яйца
500 г брашно
сол
1 кубче бульон по избор

На едно яйце се слага 100 г брашно и сол. По същия начин и с другите 4 бр. яйца. Омесва се добре и се точи на тънко. В тенджера се кипва 2 л вода, подправена с бульона и корите се бланшират в нея за около 20 секунди. Корите се отцеждат през гевгир.

1 2
3
4 5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft