22 Декември 2012
1010356
Печена тиква
Пържени лукчета за Бъдни вечер
Мачкан за Бъдни вечер
Чесън с орехи
Запечен боб за Бъдни вечер
Ошав за Бъдни вечер
Постни чушки с ориз
Питка с късмет
Жито с бисквити за Бъдни вечер
Тиквеник за Бъдни вечер
Постни зелеви сарми
Тиквеник за Бъдни вечер
1 пакет готови кори за баница
около 1 кг. настъргана тиква
половин чаена чаша орехи
1 чаена чаша захар
канела
олио
Начин на приготвяне:
Захарта и канелата се объркват с тиквата. Намазва се тавата с олио, реди се ред кори, ред от тиквената смес и по малко от орехите. Когато се нареди, тиквеникът се нарязва на парчета така, както ще се сервира. Полива се с добре сгорещено олио в нарезите – предвиждат се толкова лъжички олио, колкото са парчетата. Пече се в умерена фурна до зачервяване.
Коледа идва
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари