11 ястия за Бъдни вечер

вход през zajenata.bg
1010356

Тиквеник за Бъдни вечер

1 пакет готови кори за баница
около 1 кг. настъргана тиква
половин чаена чаша орехи
1 чаена чаша захар
канела
олио
Начин на приготвяне:

Захарта и канелата се объркват с тиквата. Намазва се тавата с олио, реди се ред кори, ред от тиквената смес и по малко от орехите. Когато се нареди, тиквеникът се нарязва на парчета така, както ще се сервира. Полива се с добре сгорещено олио в нарезите – предвиждат се толкова лъжички олио, колкото са парчетата. Пече се в умерена фурна до зачервяване.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
11
Коледа идва
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft