22 Декември 2012
1010362
Печена тиква
Пържени лукчета за Бъдни вечер
Мачкан за Бъдни вечер
Чесън с орехи
Запечен боб за Бъдни вечер
Ошав за Бъдни вечер
Постни чушки с ориз
Питка с късмет
Жито с бисквити за Бъдни вечер
Тиквеник за Бъдни вечер
Постни зелеви сарми
Ошав за Бъдни вечер
500 г сушени плодове (сливи, ябълки, кайсии, череши)
100 г мед или 100 г захар
Сушените плодове се измиват добре и се накисват в студена вода за около 12 часа, след което плодовете се изваждат, а течността, в която са киснали, се прецежда през гъсто сито и с нея отново се заливат плодовете и се варят до омекването им, като тогава към ошава се прибавят медът или захарта. Компотът се оставя в тенджерата, докато изстине, след което се слага в дълбок стъклен или порцеланов съд.
Коледа идва
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари