24 Септември 2013
212375
Пастет от зеленчуци
Пържени тиквички със сос от домати и лук
Пържени тиквички с доматен сос
Пълнени чушки с тиквички и сирене
Зеленчукова манджа в буркани
Тиквички с чесън и копър в буркани
Малки тиквички в буркани
Лютеница с тиквички
Кьопоолу от тиквички
Тиквички с чесън и копър в буркани
Прoдукти:5 кг млади тиквички, 500 г червени чушки, 300 г чесън, 150 г копър, 500 мл оцет, 200 г сол, 20 г черен пипер
Нaчин на приготвяне:
Нарязваме тиквичките на шайбички , а чушките нарязваме на лентички с широчина 3 см. Нарязваме копъра на едро. Обелваме чесъна. Сипваме солта в 3 л вода и варим 5 мин, докато напълно се разтвори. Сваляме саламурата от котлона и прибавяме оцета. Разбъркваме. Редим тиквичките в буркани като между редовете слагаме по 2-3 лентички чушки, 4 скилидки чесън, 3 зърна черен пипер и 1 щипка копър. Заливаме с маринатата, затваряме херметически и стерилизираме 10 мин.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари