24 Септември 2013
212381
Пастет от зеленчуци
Пържени тиквички със сос от домати и лук
Пържени тиквички с доматен сос
Пълнени чушки с тиквички и сирене
Зеленчукова манджа в буркани
Тиквички с чесън и копър в буркани
Малки тиквички в буркани
Лютеница с тиквички
Кьопоолу от тиквички
Пастет от зеленчуци
Прoдукти: 3-4 едри патладжана, 5 домата, 4 малки тиквички, 4 месести капии, 2-4 глави чесън, 2 малки глави лук, 1 връзка магданоз, олио, оцет, сол.
Нaчин на приготвяне:Изпичаме патладжаните и пиперките, след което ги обелваме. Нарязваме тиквичките на кръгчета, сваряваме ги в подсолена вода и оставяме да се отцедят. Обелваме лука, нарязваме го на колелца и го изпичаме на скара от двете страни. Всички зеленчуците изсипваме в дълбок съд и обработваме с пасатор до гладка смес. Овкусяваме със счукания със сол чесън, олиото и оцета. Варим на тих огън, докато сместа се посгъсти. Накрая поръсваме магданоза, пак пасираме, изсипваме в бурканчета и стерилизираме 20 мин.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари