18 Август 2012
278258
Класическа торта Сахер
Торта с крем маскарпоне
Торта с мюсли
Шоколадова торта с бадеми
Торта Гараш
Торта със сини сливи
Малинова торта с шоколад
Торта с течен шоколад и сметана
Торта с орехи и шоколад
Торта Гараш
250 г краве масло или маргарин
1 и 1/2 ч. ч. пудра захар
2 с. л. брашно
6 яйца
2 ванилии
3 с.л. какао
2 и 1/2 ч. ч. счукани орехи
150 г шоколад за глазиране
• Маслото се разбива със захарта.
• Прибавят се жълтъците, ароматите и какаото.
• От сместа се отделя 1 ч. ч. за крем.
• Към останалата се прибавят брашното, белтъците, разбити отделно на сняг, и орехите.
• Изпича се на блат в загрята до 150 C фурна.
• Като изстине, се разрязва на две и се намазва с крема отвътре и отвън.
• Шоколадът се разтапя на водна баня и тортата се глазира с него.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари