Лесни рецепти за торти

вход през zajenata.bg
278254

Торта Гараш

250 г краве масло или маргарин

1 и 1/2 ч. ч. пудра захар
2 с. л. брашно
6 яйца
2 ванилии
3 с.л. какао
2 и 1/2 ч. ч. счукани орехи
150 г шоколад за глазиране

• Маслото се разбива със захарта.
• Прибавят се жълтъците, ароматите и какаото.
• От сместа се отделя 1 ч. ч. за крем.
• Към останалата се прибавят брашното, белтъците, разбити отделно на сняг, и орехите.
• Изпича се на блат в загрята до 150 C фурна.
• Като изстине, се разрязва на две и се намазва с крема отвътре и отвън.
• Шоколадът се разтапя на водна баня и тортата се глазира с него.  

1 2 3 4
5
6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft