29 Януари 2012
176010
Защо е такова дъното на уока
Уокът е универсален
Месото преди пърженето в уок
Преди започване на пърженето в уока
Пърженето се прави в последния момент
Съдът уок е много удобен и за дълбоко пържене,
Не гответе ориз в уока
Китайско зеле по пекински
Дроб по китайски
Уокът е универсален
Уокът е универсален , но е незаменим, когато става въпрос за типично китайски рецепти и тай кухня, които най-често включват т.н. пържене с разбъркване. Едва ли има обаче по-удобен съд и за дълбоко пържене, т.е. пълното потапяне на продуктите в мазнината. Опитвала съм да готвя китайско в тенджера с дебело дъно, но ви уверявам, че не е възможно да се постигне китайският вкус без уок, уви.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари