Великденски пости-кога започват и какво може да се яде

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Червена леща с кокосово мляко
52365

Червена леща с кокосово мляко

500 гр. червена леща
400 мл. кокосово мляко
1 глава червен лук
1 морков
3 с.л. зехтин
2-3 скилидки чесън
½ ч.л. джинджифил на прах
½ ч.л. къри
½ ч.л. кимион
½ ч.л. чили (на люспи)
сол на вкус

Лукът, морковът и чесънът се нарязват на ситно и се задушават последователно в зехтина. Прибавят се 2,5 литра вода, измитата леща и подправките. Оставя се да ври на слаб огън под капак за 15 минути и се прибавят кокосовото мляко и сол на вкус. Похлупва се и се оставя да ври за още 15 минути.   

1 2
3
4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft