Какво да сготвим набързо с чушки

вход през zajenata.bg
186215

Червени чушки с нахут

1 (450г) консерва нахут
4 червени чушки
1 връзка магданоз
1 връзка кориандър
2 скилидки чесън
2 с. л. зехтин
сол
60 мл лимонов сок
смлян черен пипер

2 ч. л. смлян кимион или коринадър

• Нахутът се отцежда и се измива под течаща вода.
• Чушките се нарязват на дребно.
• Магданозът, кориандърът и чесънът се наситняват.
• Всички продукти се поставят в купа.
• Посолява се на вкус, след което се разбърква.

1 2 3 4 5
6
7 8 9
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft