ПОНЕДЕЛНИК Бързи шницели рецепта
ПОНЕДЕЛНИК Тиквички с кайма рецепта
ВТОРНИК Солен кекс с кайма рецепта
ВТОРНИК Лесни пикантни кюфтенца
СРЯДА Крокети с кайма
СРЯДА Ориз с кайма и яйца
ЧЕТВЪРТЪК Пълнено пиле с кайма
ЧЕТВЪРТЪК Парти шишчета с кюфтенца
ПЕТЪК Бързи кюфтета със сос
ПЕТЪК Лесни кюфтета с яйце
ЧЕТВЪРТЪК Пълнено пиле с кайма
1 пиле
15 г масло
2 чаши бяло вино
За плънката:
125 г кайма
4 супени лъжици нарязан магданоз
125 г сини сливи без костилки
От каймата се оформят топчета колкото орех. Сливите се напълват с магданоза. Пилето се посолява и поръсва с черен пипер отвътре и отвън. Напълва се с топчетата от кайма и сините сливи. Намазаното с масло пиле се слага в тава. Пече се 1 час. Изважда се и се запазва на топло. Тавата се слага на котлона. Сипва се виното и се вари, докато се изпари ½ от него. С този сос се полива пилето. Може да се сервира с броколи или други зеленчуци на пара.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари