ПОНЕДЕЛНИК Бързи шницели рецепта
ПОНЕДЕЛНИК Тиквички с кайма рецепта
ВТОРНИК Солен кекс с кайма рецепта
ВТОРНИК Лесни пикантни кюфтенца
СРЯДА Крокети с кайма
СРЯДА Ориз с кайма и яйца
ЧЕТВЪРТЪК Пълнено пиле с кайма
ЧЕТВЪРТЪК Парти шишчета с кюфтенца
ПЕТЪК Бързи кюфтета със сос
ПЕТЪК Лесни кюфтета с яйце
ВТОРНИК Солен кекс с кайма рецепта
3 яйца
150 г брашно
1 бакпулвер
80 мл олио
130 мл мляко
100 г настърган кашкавал
200 г коприва
200 г кайма
4 сварени яйца
2 супени лъжици зехтин
сол, черен пипер
Млякото се затопля. Брашното се смесва с бакпулвера, олиото и яйцата. Постепенно се добавя млякото, кашкавалът и щипка сол. Копривата се задушава е зехтина за няколко минути. Каймата се запържва и заедно с копривата се добавя към тестото. Половината се изсипва в намаслена форма за кейк. Запича се 5 минути в загрята фурна. Изважда се и се подреждат нарязаните на половинки сварени яйца. Изсипва се останалата част от тестото. Пече се 40 минути във фурна при 180 С.
Вкусна кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари