Какво да сготвим набързо с кайма за цяла седмица

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
ВТОРНИК Лесни пикантни кюфтенца
168494

ВТОРНИК Лесни пикантни кюфтенца

400 г кайма

щипка индийско орехче

няколко смлени карамфилчета

50 г овесени ядки

1 яйце

80 г масло

1 глава лук

4 супени лъжици нарязан магданоз

½ кафена лъжичка къри

4-5 кръгчета ананас от компот

Галета

сол, черен пипер

олио за пържене

Каймата, индийското орехче, смленият карамфил, сол, черен пипер яйцето и овесените ядки се омесват добре. В 20 г масло се запържва ситно нарязаният лук с кърито и магданоза до прозрачност. Прибавя се към каймата . Оформят се кюфтенца, овалват се в галетата и се изпържват. Поднасят се гарнирани с парчета лимон.
 

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft