13 Август 2012
117674
![ЧЕТВЪРТЪК Пъстърва на скара](https://i.zajenata.bg/images/2/big_4f50cddf643a9ab55ccbcf3e48545982.jpg)
ПОНЕДЕЛНИК Паста със сирене на фурна
ПОНЕДЕЛНИК Лесни кебапчета
ВТОРНИК Бързи пилешки шишчета
ВТОРНИК Чеснови картофки на фурна
СРЯДА Телешко пане
СРЯДА Имам Баялдъ
ЧЕТВЪРТЪК Пъстърва на скара
ЧЕТВЪРТЪК Яйца с лук и сирене
ПЕТЪК Свинско на кубчета със соев сос
ПЕТЪК Тиквички с ориз
ЧЕТВЪРТЪК Пъстърва на скара
4 изчистени пъстърви
4 с. л. меко краве масло
млян кимион
сол
• Пъстървите се измиват и подсушават.
• Посоляват се и се поръсват с кимион.
• Намазват се с 2 с. л. краве масло.
• Скарата се намазва с мазнина, за да не залепва рибата, след което се загрява.
• Пъстървите се пекат по 3 минути от всяка страна.
• Прехвърлят се в чинии и се заливат с останалото разтопено масло.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари