Какво да сготвим набързо с чушки

вход през zajenata.bg
186215

Чушки с мед

8 печени чушки
4 с. л. зехтин
2 скилидки чесън
25 г бланширани бадеми
2 с. л. течен мед
2 с. л. бял винен оцет
2 с. л. ситно нарязан магданоз
сол
смлян черен пипер

• Чушките се обелват и се нарязват на неголеми парчета.
• В тигана се загряват 4 с. л. зехтин.
• Добавят се тънките филийки чесън.
• Около 4 минути на много бавен огън (1 степен при мен) се пържи чесъна.
• Отстранява се от котлона.
• Добавят се бадемите, меда, оцета и магданоза.
• Омесва се добре.
• С така приготвената смес се заливат чушките.
• Печените чушки с мед и бадеми се поднасят като предястие или гарнитура към месо.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
Бърза кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft