28 Август 2012
186215
Чушки с гъби
Сос от чушки с патладжани
Печени чушки рулца
Зелени чушки със сирене
Печени чушки с макарони
Червени чушки с нахут
Гювеч от чушки и домати
Чушки с наденица
Чушки с мед
Чушки с мед
8 печени чушки
4 с. л. зехтин
2 скилидки чесън
25 г бланширани бадеми
2 с. л. течен мед
2 с. л. бял винен оцет
2 с. л. ситно нарязан магданоз
сол
смлян черен пипер
• Чушките се обелват и се нарязват на неголеми парчета.
• В тигана се загряват 4 с. л. зехтин.
• Добавят се тънките филийки чесън.
• Около 4 минути на много бавен огън (1 степен при мен) се пържи чесъна.
• Отстранява се от котлона.
• Добавят се бадемите, меда, оцета и магданоза.
• Омесва се добре.
• С така приготвената смес се заливат чушките.
• Печените чушки с мед и бадеми се поднасят като предястие или гарнитура към месо.
Бърза кухня
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари