Как се прави бисквитена торта-лесни рецепти

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Бисквитена торта със сладолед
1373764

Бисквитена торта със сладолед

500 г сладолед

1 пакет кръгли бисквити
1 кафеена чаша прясно мляко
1 с. л. ром
500 г ягоди
2 с. л. желатин
400 мл сок от ягоди

• Сладоледът се оформя на правоъгълник в плитка чиния.
• Облепя се отстрани с бисквити, предварително натопени в смес от млякото и рома.
• Бисквитите трябва да стърчат над нивото на сладоледа с около 2 см.
• Отгоре се подреждат плодовете.
• Сокът се поставя на огъня и щом заври, се прибавя предварително накиснатият с малко студена вода желатин.
• Бърка се без прекъсване 2-3 минути.
• Ако е необходимо, се прецежда.
• След като поизстине, но преди да желира, с тази смес се заливат плодовете.
• До сервирането сладоледената желирана торта се държи във фризера. 

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10
Бързи рецепти
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft