7 Октомври 2015
1144317
Бърза лазаня с кайма и колбаси
Вкусни картофки на фурна с кайма
Пълнени гъбки с кайма
Кайма по китайски на пара
Ориз с кайма и малко боб
Пудинг с кайма
Гнезда от кайма и яйца
Зелеви сарми с кайма
Бърза лазаня с кайма и колбаси
Необходими продукти
500 г кайма
500 г колбас по избор
1 ч.ч. готов сос за спагети
1 ч.ч. кашкавал
черен пипер на вкус
сол на вкус
1 опаковка листа за лазаня
Загрейте фурната до 190 градуса. Запържете каймата със ситно нарязания колбас и разделете месната смес на 4 равни части. Едната използвайте при това гответе, а другите може да замразите. Когато каймата добре се запържи, прибавете соса и разбъркайте, прибавете половината от кашкавала, подправете и разбъркайте. Сложете листата за лазаня в намаслена тава, сложете на равен слой от каймата, поръсете с кашкавал и запечете за 10-15 минути в загрята на 200 градуса фурна.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари