7 Октомври 2015
1144317
Бърза лазаня с кайма и колбаси
Вкусни картофки на фурна с кайма
Пълнени гъбки с кайма
Кайма по китайски на пара
Ориз с кайма и малко боб
Пудинг с кайма
Гнезда от кайма и яйца
Зелеви сарми с кайма
Пълнени гъбки с кайма
Необходими продукти
24 големи печурки
1 лимон
250 г кайма
1/2 глава лук
магданоз
сол и черен пипер на вкус
100 г масло
Изчистете гъбките, махнете пънчетата им и капнете лимон в чашките. Нарежете на ситно лука, магданоза и пънчетата на гъбите, овкусете със сол и черен пипер и добавете размекнатото масло. Омесете всичко с каймата. Напълнете шапчиците на печурките и ги наредете в тава. Печем във фурната на 200 градуса за 20 мин.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари