Бързи рецепти за сладкиши

вход през zajenata.bg
2352774

Бързи пастички Наполеон

1/2 опаковка бутер тесто - 400 гр.
400 мл.прясно мляко
1 опаковка крем без варене (например на Д-р Йоткер) с вкус ванилия
по желание: 1-2 шепи пресни вишни, боровинки, малини или друг по-кисел плод

Рецепта за Бързи пастички Наполеон :
Размразявате един лист бутер тесто и го поставяте в подходяща правоъгълна тавичка. С остър нож разрязвате листа бутер тесто на 9 или 12 правоъгълника, според предпочитаната големина. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса около 10 -12 минути (до зачервяване на тестото). Изваждате и изчаквате да изстинат. Приготвяте крема според указанията на опаковката с 400 мл.прясно мляко. При печенето във всеки правоъгълник се образуват въздушни възглавници. Именно тях пълните с малка лъжичка от крема. Останалия крем заливате отгоре върху всяко парче и украсявате с пресни плодове.

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft