15 Март 2012
165664
Пълнени тиквички с яйца и сирене
Плодов мус от банан
Броколи на фурна с яйца
Пуешко със стафиди
Витаминозна салата
Крем супа с кашкавал
Имам баялдъ
Бадемов кейк
Зелева салата със сметана
Салата с авокадо
Витаминозна салата
200 г червено цвекло
200 г моркови
200 г червено зеле
100 г варена царевица
100 г слънчогледови семки
2 лимона
сол
4 с.л. зехтин
1 домат
1 стръкче дивесил
Време за приготвяне:
20 минути
Цвеклото (200 г) и морковите (200 г) се обелват и настъргват на средното ренде, червеното зеле (200 г) също се настъргва на него.
Смесват се, овкусяват се със солта, сокът на лимона и зехтина и се разбъркват добре.
Салатата се поръсва със зрънца царевица (100 г) и слънчогледови семки (100 г). Украсява се с резенчета домат и стръкче дивесил.
Тази салата е чудесна гарнитура към печена или пържена риба.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари