15 Март 2012
165664
Пълнени тиквички с яйца и сирене
Плодов мус от банан
Броколи на фурна с яйца
Пуешко със стафиди
Витаминозна салата
Крем супа с кашкавал
Имам баялдъ
Бадемов кейк
Зелева салата със сметана
Салата с авокадо
Пуешко със стафиди
600 г пуешко месо
4 скилидки чесън
2 с.л. зехтин
2 с.л. стафиди
2 с.л. кедрови ядки
2 с.л. каперси
2 к.ч. бяло вино
2 к.ч. вода
1 с.л. нишесте
Време за приготвяне:
30 минути
Пуешкото месо (600 г) се нарязва на парчета и се запържва в малко зехтин, заедно със счукан чесън. Добавят се и кедровите ядки (2 с.л.) и се готви, докато месото се зачерви и ядките се поопекат. Трябва да се внимава да не загори. Добавят се виното (2 к.ч.), водата (2 к.ч.), каперсите (2 с.л.) и стафидите (2 с.л.), и се оставя да къкри около 10 минути. Щом течността намалее, се добавя нишестето (1 с.л.) и се бърка няколко минути, докато цялата течност се абсорбира и стане еднородна смес. Сервира се с гарнитура от ориз - див или обикновен.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари