15 Март 2012
165678
Пълнени тиквички с яйца и сирене
Плодов мус от банан
Броколи на фурна с яйца
Пуешко със стафиди
Витаминозна салата
Крем супа с кашкавал
Имам баялдъ
Бадемов кейк
Зелева салата със сметана
Салата с авокадо
Крем супа с кашкавал
1 морков
200 г кашкавал
1 картоф
2 скилидки чесън
5 печурки
сол
черен пипер
магданоз
1 к.ч. сметана
Време за приготвяне:
30 минути
Морковът и картофът се сваряват в подсолена вода и се пасират. Прибавя се настърганият кашкавал (200 г) и супата ври до разпадането му. Добавят се бланшираните гъби (5 бр) и ястието ври още няколко минути. Прибавят се сметаната и счуканият със сол чесън (2 скилидки) и супата ври още 2 минути. Поднася се топла със ситно нарязан магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари