15 Март 2012
165664
Пълнени тиквички с яйца и сирене
Плодов мус от банан
Броколи на фурна с яйца
Пуешко със стафиди
Витаминозна салата
Крем супа с кашкавал
Имам баялдъ
Бадемов кейк
Зелева салата със сметана
Салата с авокадо
Плодов мус от банан
1/2 авокадо
2 банана
1 киви
1 с.л. ром
1 с.л. коняк
2 с.л. пудра захар
2 с.л. сметана
Време за приготвяне:
10 минути
Авокадото (1/2 бр) се разрязва на две равни половинки. Семката му се изважда, а вътрешността внимателно се отделя с помощта на лъжичка. Двете половинки от кожица, които приличат на обувчици, се запазват, за да се използват вместо чашки. Бананите и кивито се обелват. Плодовете се пюрират заедно със захарта (2 с.л.), рома (1 с.л.), коняка (1 с.л.) и растителната сметана (2 с.л.). Мусът се разпределя в двете зелени “обувчици”. Поднася се веднага след приготвянето, защото ако престои, цветът му бързо ще се промени. По желание може да се украси със сушени ягоди.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари