29 Юли 2013
41031
Глазирани моркови
1 с. л. краве масло
4 моркова
1 ч. л. мед
сол
смлян черен пипер
вода
• Морковите се почистват и се измиват.
• Ако са големи, се нарязват на едри парчета.
• В тиган се разтопява кравето масло.
• Прибавят се морковите.
• Поливат се с мед и се подправят със смлян черен пипер и сол.
• Сипва се малко вода.
• Тиганът се похлупва.
• Морковите се задушават на тих огън 10-12 минути.
• Маха се капакът и се изчаква да се изпари течността, ако е останала.
• Тиганът се сваля от котлона.
• Глазираните моркови се поднасят веднага като гарнитура към месо или като основно ястие.
Здраве за дамите
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари