Лечебните свойства на морковите

вход през zajenata.bg
41042
Глазирани моркови Задушени моркови Моркови с мед и ядки Кюфтета от моркови и картофи

Моркови с мед и ядки

375 г зеленчуков бульон
250 г моркови
1 с. л. мед
2 с. л. кедрови ядки

• В тенджерата се кипва бульонът.
• Прибавят се почистените и нарязани на шайби моркови.
• Варят се на тих огън 15-20 минути или докато бульон се изпари до 1-2 с л.
• Добавя се медът и кедровите ядки.
• Морковите се задушават още 5 минути.
 

1
2
3 4
Здраве за дамите
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft