Лечебните свойства на морковите

вход през zajenata.bg
41031
Задушени моркови
Глазирани моркови Задушени моркови Моркови с мед и ядки Кюфтета от моркови и картофи

Задушени моркови

5 броя моркови
40 г краве масло
3-4 стръка магданоз
щипка захар
щипка сол
вода

Морковите се обелват и измиват.
• Настъргват се на едро ренде.
• В тиган се разтопява кравето масло и се прибавят морковите.
• Сипва се малко вода и се поръсва със сол и захар.
• Морковите се задушават на тих огън до омекване.
• Поръсват се със ситно нарязания магданоз.
• Задушените моркови са отлична гарнитура към пилешко месо, шницели и т.н 

1 2
3
4
Здраве за дамите
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft