29 Юли 2013
41031
Задушени моркови
5 броя моркови
40 г краве масло
3-4 стръка магданоз
щипка захар
щипка сол
вода
• Морковите се обелват и измиват.
• Настъргват се на едро ренде.
• В тиган се разтопява кравето масло и се прибавят морковите.
• Сипва се малко вода и се поръсва със сол и захар.
• Морковите се задушават на тих огън до омекване.
• Поръсват се със ситно нарязания магданоз.
• Задушените моркови са отлична гарнитура към пилешко месо, шницели и т.н
Здраве за дамите
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари