16 Август 2012
147962
Вкусна мусака от тиквички, ориз и кайма
Пълнени чушки с кайма
Руло Стефани с кайма
Кайма със зеленчуци
Мусака
Гнезда от кайма
Запеканка с кайма и паста
Зеленчукова мозайка в кайма
Нервозни кюфтета от кайма
Рулца от патладжани и кайма
Гнезда от кайма
Продукти:
4 яйца
400 г кайма
сол
черен пипер
чубрица
олио
Приготвяне:
• Каймата се замесва с подправките и се оставя да престои около 10–15 минути.
• Разделя се на 4 равни части.
• Оформят се като топки, поставят се в намазнена с олио тавичка и се притискат леко отгоре, за да се оформи дупка.
• В дупките се чукват яйцата.
• Тавичката се поставя в силно загрята фурна (220 С) и се пече до зачервяване на каймата.
• Гнездата от кайма се поднасят топли.
Бързи ястия
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари