10 Март 2017
170991
Пилешки дробчета на тиган
Дробчета по селски бърза рецепта
Дробчета на фурна рецепта
Пилешки дробчета с гъби и лук
Пилешки дробчета пане
Пържени пилешки дробчета рецепта
Пилешки дробчета с лук в масло
Пилешки дробчета с ориз
Дробчета по селски бърза рецепта
Необходими продукти:
- 500 г пилешки дробчета
- 4-5 печени чушки
- 3-4 стерилизирани домата
- 4-5 стръка магданоз
- 1 глава лук
- 1 ч. л. червен пипер
- 1 ч. л. чубрица
- черен пипер и сол на вкус
Начин на приготвяне:
- Дробчетата се подсушават с помощта на салфетка, овкусяват се със сол и черен пипер и се овалват в брашно.
- Пържат се около 2 минути от всяка страна в сгорещено олио, след което се отцеждат от излишната мазнина върху салфетка.
- Лукът се нарязва наедро и се запържва до златисто в част от използваната за дробчетата мазнина във втори тиган.
- Поръсва се с червен пипер, добавят се нарязаните наедро печени чушки и се разбърква.
- Подправя се със сол, черен пипер и чубрица.
- Доматите се нарязват наситно и се сипват в тигана заедно с отцедените дробчета.
- Ястието се задушава около минута, след което се сервира поръсено с наситнения магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари