10 Март 2017
170991

Пилешки дробчета на тиган
Дробчета по селски бърза рецепта
Дробчета на фурна рецепта
Пилешки дробчета с гъби и лук
Пилешки дробчета пане
Пържени пилешки дробчета рецепта
Пилешки дробчета с лук в масло
Пилешки дробчета с ориз
Пилешки дробчета с лук в масло
Необходими продукти:
- 1 пакет охладени пилешки дробчета (200-300 г)
- 1 голяма глава лук
- 2-3 с.л. масло
- Сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
- Разтопяваме маслото на умерен огън и запържваме лука, разполовен по широчина и нарязан на филийки, докато започне да се оцветява.
- Не забравяйте да го разбърквате често.
- През това време измиваме и разполовяваме дробчетата.
- Когато лукът едва започне да покафенява, добавяме дробчетата, подправяме на вкус със сол и черен пипер и разбъркваме, докато започнат да побеляват от всички страни.
- Покриваме съда с капак и задушаваме за около 7-8 мин. Увеличаваме котлона и махаме капака, за да се запържат дробчетата и да се получи хрупкава коричка.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари