10 Март 2017
170991
Пилешки дробчета на тиган
Дробчета по селски бърза рецепта
Дробчета на фурна рецепта
Пилешки дробчета с гъби и лук
Пилешки дробчета пане
Пържени пилешки дробчета рецепта
Пилешки дробчета с лук в масло
Пилешки дробчета с ориз
Пилешки дробчета на тиган
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
500 г пилешки дробчета
3 глави лук
1 ч.л. сол
150 мл олио
100 мл вода
1/2 ч.л. суха мащерка
200 г кашкавал
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Предварително дробчетата се накисват за един час във вода. Главите лук се обелват и нарязват на филийки. В дълбок и широк тиган се налива мазнина. Тиганът се поставя на загрят котлон. След като започне да цвърчи се изсипва внимателно нарязаният лук. Като се позапържи, се добавят дробчетата, добре отцедени от водата. Поръсва се сол и се разбърква със шпатула. Когато леко побелеят дробчетата се долива 100 мл вода. Котлонът се намалява. Ястието се поръсва със стрита на прах мащерка. Разбърква се отново. След като са готови отгоре се настъргва на едро кашкавал. Дробчетата се поднасят топли.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари