12 Януари 2013
248366
Бисквитена торта с крем маскарпоне
Бисквитена торта Какао
Бисквитена торта с банани и орехи
Бисквитена торта с кафе
Бисквитена торта с банани
Лесна бисквитена торта
Най-икономичната бисквитена торта
Лесна бисквитена торта
Желирана бисквитена торта
Желирана бисквитена торта
бисквити - 1 опаковка обикновени
пудинг - 2 пакетчета
захар - 1 ч.ч.
прясно мляко - 1 л
желатин - 2 пакетчета
шоколад - 100 г черен или пудра захар
Разтворете двете опаковки пудинг в загрятото прясно мляко със захарта според указанията на опаковката. Разтворете желатина във вода и го разтопете на котлон. Прибавете го към леко охладения крем.
Изсипете част от крема в продълговата кексова форма, отгоре наредете бисквити и така до изчерпване на количествата. Оставете тортата да стегне за 6 часа в хладилник. След това потопете формата за кратко в топла вода и обърнете бисквитената торта върху поднос. Настържете отгоре шоколада или пудрата захар.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари