Бисквитени торти рецепти

вход през zajenata.bg
248348

Лесна бисквитена торта

бисквити - 2 пакета обикновени

масло - 125 г
пудра захар - 200 г
мармалад - 200 г от шипки
яйца - 1 жълтък
орехи - 100 г
стафиди - за украса
прясно мляко - 150 мл
глазура - готова от пакетче, по избор

Пригответе маслен крем от маслото, пудрата захар и жълтъка.

В поднос започнете да редувате ред бисквити, слой от крема, поръсете с орехи, ред бисквити, слой от сладкото от шипки и така до изчерпване на продуктите.

Най-отгоре сложете малко от крема и покрийте с приготвената готова глазура.

Украсете с орехи или стафиди. Оставете бисквитената торта да престои за около 2-3 часа в хладилника. 

1 2 3 4 5
6
7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft