12 Януари 2013
248348
Бисквитена торта с крем маскарпоне
Бисквитена торта Какао
Бисквитена торта с банани и орехи
Бисквитена торта с кафе
Бисквитена торта с банани
Лесна бисквитена торта
Най-икономичната бисквитена торта
Лесна бисквитена торта
Желирана бисквитена торта
Лесна бисквитена торта
бисквити - 2 пакета обикновени
масло - 125 г
пудра захар - 200 г
мармалад - 200 г от шипки
яйца - 1 жълтък
орехи - 100 г
стафиди - за украса
прясно мляко - 150 мл
глазура - готова от пакетче, по избор
Пригответе маслен крем от маслото, пудрата захар и жълтъка.
В поднос започнете да редувате ред бисквити, слой от крема, поръсете с орехи, ред бисквити, слой от сладкото от шипки и така до изчерпване на продуктите.
Най-отгоре сложете малко от крема и покрийте с приготвената готова глазура.
Украсете с орехи или стафиди. Оставете бисквитената торта да престои за около 2-3 часа в хладилника.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари