12 Януари 2013
248366
Бисквитена торта с крем маскарпоне
Бисквитена торта Какао
Бисквитена торта с банани и орехи
Бисквитена торта с кафе
Бисквитена торта с банани
Лесна бисквитена торта
Най-икономичната бисквитена торта
Лесна бисквитена торта
Желирана бисквитена торта
Най-икономичната бисквитена торта
обикновени бисквити - 2 пакета
нишесте - 1 пакет по избор
захар - 7 с. л.
шоколад - или шоколадови пръчици
Слага се вода да заври и тогава се прибавя нишестето и захарта. Бърка се до сгъстяване.
В една купа се нареждат бисквити и се сипва нишесте така докато свършат бисквитите. Отгоре на бисквитите се слага по малко течен шоколад.
Чака се да изтине за да омекнат бисквитите в горещото нишесте. След това бисквитената торта е готова за консумиране.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари