12 Януари 2013
248348
Бисквитена торта с крем маскарпоне
Бисквитена торта Какао
Бисквитена торта с банани и орехи
Бисквитена торта с кафе
Бисквитена торта с банани
Лесна бисквитена торта
Най-икономичната бисквитена торта
Лесна бисквитена торта
Желирана бисквитена торта
Лесна бисквитена торта
бисквити - 3 пакета обикновени, големи
кисело мляко - 1 кофичка цедено 3 с.л. обикновено
сметана - 1 опаковка течна
захар - 1 и 1/2 ч.ч. пудра
прясно мляко - за овалване на бисквитите
плодове - сушени, по избор (кайсии, стафиди...)
В купа разбийте с миксер киселите млека със 1 ч.ч. пудра захар. Отделно разбийте с 1/2 ч.ч. захар течната сметана, докато стане пухкав крем. Внимателно съединете двете смеси. Започнете да редите тортата, като потапяте всяка бисквитка за кратко в прясно мляко.
Подредете ред бисквити, отгоре крем до изчерпване на количествата. Покрийте бисквитената торта изцяло с крема и поръсете с нарязаните сушени плодове. Оставете на хладно да престои за 4 часа.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари